Ons voertuigenpark:

A.A.N.O.A. beschikt over een serieus ‘voertuigen'-park.  Elk van deze voertuigen is een rariteit in zijn genre en wordt gebruikt in bepaalde games of sessies. Hier volgt een top 4:

  1. De ‘Quadrem' een ware rare eend bij de tweewielers en echt onhandelbaar indien de 4 berijders geen hecht quartet vormen.  Gevonden op café (waar anders) waar die gebruikt werd om de nachtelijke avonturen aan te dikken.  Waarschijnlijk meer een legende dan  echt gebruikt want het beestje was niet rijdbaar.  Pas na vele uren re-engineering staat hij nu volledig ter beschikking van u en uw team.
  2. De Daf YA-66 ex-dutch army.  In Nederland gebruikt als licht radio wagen bij het leger.  Ziet er cool uit, rijdt cool maar 4x4 is niet aan deze rakker besteed.  Ook te zien in de eerste serie van ‘De meiden van De Wit'.  Een rariteit wel want er werden er maar een 1200-tal van gemaakt.  U kunt er mee over weg in ‘mobility-games'
  3. Onze VW split-bus bouwjaar 1967.  De moeder van alle A.A.N.O.A. voertuigen.  Momenteel nog uitzonderlijk gebruikt wegens: te zeldzaam.
  4. Last but not least ons vlaggeschip: de Renault Goélette, ook wel Jeanette genoemd vanwege de versnellingen die ‘verkeerd' liggen.  Ex-belgisch leger en de Franse tegenganger van de Mercedes Unimog.  Let op: Bouwjaar 1954 (de meeste), op het terrein enkel geschikt dus voor echte camioneurs.  Voor ons ook onmisbaar als promotiewagen.terug naar overzicht