Bug Builders
Samen met uw team gaat u een echte bug of VW kever bouwen. 
Startend van een hoop dozen met onderdelen en een handleiding wordt onder toezicht van een specialist een echte "Hurbie" geassembleerd! 

Concept:
Uw werknemers/collega's worden onderverdeeld in kleine teams van max 10 personen. De teams bestaan uit personen met verschillende functies binnen het bedrijf of van verschillende ploegen of business-lines, waardoor een heterogene groep met de opdrachten start. Dag 1 start Team 1 met het openen van de bouwkit, het doorgronden van de plannen, het beredeneren van een actieplan en zet het de eerste bouwstappen. 
Op het einde van dag 1 brengt het eerste team verslag uit bij Team 2, zodat dit de volgende dag, goed ingelicht en doordacht, het bouwproces kan verder zetten. Op het einde van dag 2 wordt Team 3 gebrieft door Team 2. Dit gaat zo verder tot het laatste team de FUN CAR volledig geassembleerd heeft. In ieder team wordt ook een gepaste belettering/inkleuring van de Kever ontworpen met daarin het logo van uw firma voorzien. Alle ontwerpen worden na afbouw van de bug door alle teams samen bekeken en een beste ontwerp wordt in algemeen overleg weerhouden. Na het inspecteren, afbouwen, keuren, inschrijven en beletteren van the bug, wordt deze tijdens een groot feest, voorgereden zodat iedereen "zijn" werk kan bewonderen. 
De Funcar wordt daarna tijdens de week vooraan op de parking van het bedrijf geplaatst of in de inkomhal, als kroon op de teamspirit. Ieder week-end krijgt een ander teamlid Hurbie mee naar huis om mee te toeren. Het resultaat is een blijvend gevoel van "we horen er bij", de binding met het bedrijf wordt sterker en iedere maandag worden opnieuw ervaringen uitgewisseld tussen de collega's onderling! En de extra reclame voor uw bedrijf krijgt u er gratis bij! EEN BLIJVENDE TEAM-BUILDER!!!terug naar overzicht