De moorden van Beernem
Het onderzoek naar de moorden in de Beernemse bossen is al jaren afgesloten. Het verhaal doet echter nog steeds de ronde dat één van de moordenaars nog rond doolt. U en al uw teamleden worden, na een grondige selectie van onze interne moordbrigade, één voor één schriftelijk uitgenodigd om deel uit te maken van de ‘ Beernemse bossen brigade’. 
Aan de hand van spectaculaire practische proeven doorspekt van denk- en behendigheidsproeven, moeten de verschillende teams er zien in te slagen zo snel mogelijk de sleutels die de toegang verlenen naar het geheim, te bemachtigen. Wie vindt het geheim en waar is de laatst niet terug gevonden Beernemse moordenaar. En vooral wie is hij??? 

Concept:
De groep wordt opgedeeld in teams. Deze teams komen in een carrousel van proeven terecht. Bij elke proef gekomen is het de bedoeling een sleutel te bekomen die de vindplaats en identiteit van de moordenaar prijsgeeft, door de proef tot een goed einde te brengen. Elk team bekomt op het einde een woord. Alle woorden van de teams samen, geeft de vindplaats van de moordenaar weer. Het team dat het meest behendig en sluw is wint het teamkampioenschap. 

Er is dus een team dat er als winnaar uitkomt maar toch moeten ze samen de moordenaar zien te vinden.terug naar overzicht