Skydiving

U bent op zoek naar een echte adrenalinestoot en bent niet bang om een sprong in de diepte te wagen, dan zit u goed op deze pagina.

De  mogelijkheden zijn:

* Basiscursus static-line: 

Dit betreft een basis cursus valschermspringen waar u na een dagopleiding gedropt wordt met de static line.  U bent volledig meester van uw eigen valscherm en stuurt het zoals u wilt terug naar de landingsplaats.

In groep is dit zeker een dag en een ervaring om nooit te vergeten.  Hier wordt nog dagen over nagekaart.

* Duo-sprong:

Een ervaren instructeur neemt u mee in de tandem.  Op 12.000ft wordt u gedropt en vertrekt u met een paar collega's of vrienden in het ijle.  Na een val van een kleine minuut gaat het valscherm open en wordt de adrenaline vervangen door een gevoel van rust en ontspanning.  Een ideale incentive.

* Cursus AFF:

Vanaf de eerste moment vetrekt u zonder static-line en begint u direct te sky-diven.  De instructeurs die u vergezellen leren u al doende de juiste houding aan te nemen tijdens het vallen en bezorgen u in geen tijd uw brevet. 

Deze cursus bestaat uit een aantal sprongen voor het bekomen van het brevet.

* Special:

U wenst een onvergetelijke sprong ervaring te combineren met een speciale lokatie, U wenst valschermspringers om uw event een extra dimensie te geven, ...

Neem contact op en vertel ons uw wensen.

 

 

 
terug naar overzicht